Inlägg

Visar inlägg från juni, 2010

Mera midsommar

Bild
Och här kommer några bilder till, blogger verkar inte vilja ha för många per inlägg... Natalie sitter på pappas axlar och är nöjd med det. Men man behöver vara två för att få till det eftersom man inte kan hålla henne hur som helst. På rymmen igen, hon är en riktig busunge våran Natta! Hon sticker och så skrattar hon bubblande när vi ska försöka få tag i henne. Rackarbarn! Plocka stenar är skoj... Visst var hon fin i sin somriga klänning?! Sötunge!

Midsommarafton

Bild
Mobilen vägrar så jag lägger upp några bilder tagna med vanliga kameran i stället. Hoppas ni hade en skön midsommarafton, det hade vi! Natalie springer runt och gör bus, vi fick verkligen jaga henne...! Jag och Natalie har precis dansat runt midsommarstången! Är precis på väg att blåsa på skeden när Darko sticker fram kameran, först blev det en dålig bild och sen denna... Hugos kompis Jasmine vars familj vi firat midsommar med tre år i rad (eller är det fyra?). Hugo gjorde många bus vid lunchen och även senare vid middagen, han och Jasmine hade skitkul hela dagen - ingen osämja alls! Skönt för oss föräldrar... :)

Amy som har samma diagnos som Natalie

Tekniktrubbel igen - blä!

Åh vad trött jag blir. Nu vill inte mobilen snacka med bloggen igen "det gick ej att skapa och publicera bloggen" säger den hela tiden. Suck suck suck!!!

...och ner igen!

Upp för backen...

Natalie går runt banan och ropar 'boll boll'

Bild

Dagens Hugoaktivitet!

Bild

Läser bok

Bild

Hugo på födelsedagen!

Bild

Uppstart!

Nu får ni ytterligare en blogg att hålla koll på, om ni vill förståss! Här kommer jag lägga upp foton tagna med mobilen, lite bilder i vardagen och när vi är på språng. Välkommen hit!