Surprise Hugo!! (Don't tell him!!)

På måndag kommer Hugo hem och då kommer han mötas av ett helt nytt rum - överraskning!! Det ska bli enormt kul att se hur han reagerar och det är extra roligt att det är på hans födelsedag. Tänk att vara sju år, kliva in i ditt rum helt ovetandes och hitta det ommålat, nytt golv, fototapet och tavlor!


Natalie spanar in när vi skruvar säng, sätter upp tavlor och ställer in alla saker. Hon ville helst vara mitt i men det går inte när man skruvar ihop en sådan säng så hon fick stå i dörröppningen och titta.

 Resultatet: mycket ljusare med vita väggar och ljust golv. En fototapet med Star Wars och en canvastavla med en astronaut ger rymdtemat som han önskat sig.

 Visst är fototapeten fin?!

 Farkosten framför canvastavlan har Hugo byggt, det var en av 2011 års julklappar.

 Canvas nummer två är grymt fräck! Vi försökte få till detta motiv som fototapet men det passade inte in i Hugos rum, han har inte några väggar som är tillräckligt rektangulära. 

Tillägg: fototapeten och tavlorna är köpta via en sajt som heter Photowall. Man kan beställa både tavlor och fototapet i den storlek man vill, bara att ange mått så visar de en ny bild på hur det skulle bli. Tavlan med astronauten är t.ex egentligen inte panorama, vi har gjort om den innan vi beställde den.

Kommentarer

Unknown sa…
Åh, vad häftigt! JAG hade älskat att få ett sådant rum när jag var sju år! ;-)

En träff låter toppen! Jag jobbar sista veckan innan semestern veckan efter midsommar och sedan är jag "ledig" fram tills skolan börjar i slutet av augusti, när Molly ska skolas in på Casa. Men däremellan kan vi nästan när som helst! Hör av dig när det funkar för er.

Kram

Populära inlägg i den här bloggen

Kliande utslag och Verum Hälsofil

Att få löss när man har EB...

Stuckit flera blåsor i dag (foton på blåsor)