Dansar loss

Hon ber inte längre om lördagsgodis, hon ber om tuggummi, och inte mig emot! Undrar vilka tuggummin som är "nyttigast", har du några bra barntips? Extra är väl sockerfria men då är det sötningsmedel i stället så det är väl inte särskilt mycket bättre det.

Rött hjärta på ena örat...

...och rosa på det andra. Varje dag åker det på halsband och armband och det allra senaste är att knyta en schal runt midjan, den är längre än lämpligt så den ligger och släpar i golvet. "Jag ser ut som drottning Elsa" säger hon, den ska hänga ner så att fötterna inte syns, precis som drottning Elsa." För den oinvigde så är det det filmen Frost vi pratar om, den snurrar i DVD'n varje dag nu. :)



Några fartfyllda bilder, de dansar loss till "Låt mig vara din soldat" (måste den heta, har inte kollat). Den hörs på radio och var dessutom med på Allsång på Skansen härom dagen, rätt skön får jag nog hålla med om. 

Vad gör du i sommar? Vi har en rolig resa framför oss, berättar mer en annan dag och självklart kommer en del bilder också. Barnen är riktigt taggade..! 

Kommentarer

Anonym sa…
På Apoteket samt vissa Ica maxi affärer finns Bamse tuggummi är sockerfria och gjorda för barn. Hälsningar Kriss
Anonym sa…
Precis som ovanstående så har sensodyne ett tuggummi med bamse gjort för barn även V6 har ett V6 junior och flux har också ett flux junior med c-vitamin :)
Anonym sa…
Xylitol (motverkar karies) är ett sötningsmedel (sockeralkohol), så ja, tuggummin som är bra för tänderna innehåller sötningsmedel... :)

Populära inlägg i den här bloggen

Kliande utslag och Verum Hälsofil

Att få löss när man har EB...

Stuckit flera blåsor i dag (foton på blåsor)