Dansuppvisning med Sinclairs i Lisebergshallen

Här kommer ett dagsfärskt klipp från dagens dansuppvisningar i Lisebergshallen. Sinclairs dansskola har dessa dansshower två gånger per år och då får alla elever chansen att visa upp vad de lärt sig det senaste halvåret. Ett 90-tal nummer/shower visas upp och nummer 88 var Natalies grupp Commercial jazz.

Natalie var troligen den enda dansaren som åkte rullstol till och från uppvisningen...

Vid årsskiftet bytte hon grupp och vi hade anmält henne till en nybörjargrupp för barn från 8 år. Dock var intresset för just denna grupp lite svalt så den slogs samman med fortsättningsgruppen. Knappa 8 år gammal fick hon så kliva in i en mer avancerad grupp och dansa ihop med ett gäng rätt långa tjejer, de flesta av dem är troligen tonåringar. :)

Hon fick kämpa lite med paraplyet som de använder i början, det är svårt att greppa när man har ömmande fingrar. Jag hade virat på ett greppskydd som gör greppet mjukare och tjockare men det var jobbigt ändå. Dessutom har hon bara repeterat med själva paraplyet en gång för en vecka sedan. Det var tungt sa hon efteråt men jag tyckte hon löste det bra ändå, tuffingen!


Natalie är den minsta tjejen i gruppen, till en början mitten höger (två steg ifrån det enda ljusa paraplyet) och sedan promenerar hon över längst till vänster i bilden. Efter paraplyt lagts åt sidan står hon mestadels i mitten längst fram.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Kliande utslag och Verum Hälsofil

Att få löss när man har EB...

Stuckit flera blåsor i dag (foton på blåsor)