Mello

Solen sken som bara den idag, hela dagen, och det känns som det var länge sen! Vi var bara tvungna att gå ut en sväng även om det blåste rätt mycket. En långsam promenad utmed Säveån och hem igen blev det medan Natalie sov.

Hugo skulle på kalas idag, en av kompisarna på dagis fyller, men han fick stanna hemma eftersom han hostat så mycket senaste dygnet. Igår kväll fick han hostmedicin men vaknade ändå efter midnatt av en galen hostattack. Vi fick palla upp honom med kudde och så fick han en bafucintablett vilket löste problemet som tur var.

Natalie fortsätter att vakna tidigt på mornarna, oftast mellan fem och halv sex... Hon får lägga sig mellan oss och idag somnade hon om ordentligt för första gången. Först fram emot sju så fick vi ge upp och kliva ur bingen. Wow... (ja jag är ironisk) Hon sover dock inte så bra mellan oss. Varje gång vi råkar snarka till eller byta position så vaknar hon vilket gör att jag ligger på helspänn och kan inte somna om.

Vi kollar melodifestivalen och sitter förundrade över att det går så bra för tjejerna med visorna. Inte helt rätt att skicka till schlagerfestivalen precis, kolla bara hur det gick förra året! Vi säger heja Love Generation - snyggt fartfyllt nummer och snygga kläder! De skulle ha en chans i alla fall.

I kylen står en halvfärdig tårta för i morgon ska Natalie få ha kalas några dagar i förskott! Hon fyller på fredag och vi åker till Sälen lördag morgon så då blir det lite firande i morgon. Det ska bli kul att se hur hon gillar att stå i centrum men jag gissar att det passar henne perfekt! :)

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Kliande utslag och Verum Hälsofil

Att få löss när man har EB...

Stuckit flera blåsor i dag (foton på blåsor)