Lördagsmys

Härom dagen fick Hugo en studsboll när de var på utflykt i skogen med förskolan. Han har studsat intensivt med den de senaste dagarna och Natalie har fått vara med på ett hörn hon med. Det blir dock många diskussioner om denna studsboll eftersom båda vill ha den. Vi hade ett par sen tidigare men jag har ingen aning om var de tagit vägen så idag stack jag och Natta till Allum med det lilla uppdraget att köpa studsboll! Vi kom hem med en trepack så nu har de fyra att slåss om. Jösses vad de studsat!

Hugo spelar fotboll på xboxen och Natalie har som alltid en kontroll som inte är inkopplad som hon trycker intensivt på. Hon har dock börjat fatta hur det hänger ihop så ibland hittar man henne på knä framför xboxen där hon försöker stoppa in sin sladd i ett av hålen! Det går inte att lura henne inte!


"Jaaaaaaaaaaaaa, mamma jag gjorde mååååål!!" Det är bra att de redan verkar trivas där nere i vardagsrum nummer två för vår plan är att det ska vara deras ställe att hänga på när de blir större.

Natta fick bada idag och det känns alltid himla skönt efteråt när allt är nyomlagt! Då vet man att det i de flesta fall är lugnt ett par dagar. Kanske bara nåt handbandage som behöver bytas om det blivit smutsigt. Och så sticka några blåsor förståss. Och lägga om ifall nåt ser mindre bra ut, läcker eller nåt liknande. Lugnt är det förståss aldrig....


Nu är det väntan på ESC, det ska bli spännande att se hur länge Hugo orkar hålla sig vaken! Sen ska det förståss bli lite spännande att se hur Erik Saade står sig i konkurrensen. Det borde bli topp 10 kan jag tycka men det där kan man aldrig veta. Vad tror du? :)

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Kliande utslag och Verum Hälsofil

Att få löss när man har EB...

Stuckit flera blåsor i dag (foton på blåsor)