Inlägg

Visar inlägg från augusti, 2024

Ska jag börja blogga regelbundet igen?

Det är med stor förundran jag kikar in på statistiken på bloggen och upptäcker att jag haft nästan 500 visningar den senaste tiden sedan jag publicerade några inlägg. Vilken överraskning! Det gav helt klart inspiration till mig och jag känner mig lite sugen på att börja skriva mer regelbundet igen. Skulle du läsa?

Lyssnar du på podd? Poddavsnitt om EB

Det är roligt att utmana sig själv och testa på nya grejer. Darko och Daniel (pappa och farbror till Natalie) har tagit fasta på detta så när de kom på att det där med att podda verkar roligt så gjorde de slag i saken och startade en egen podd. Den heter Stric (uttalas "strits") och det betyder farbror på Slovenska. Natalies farmor och farfar kommer från Slovenien så därifrån kommer idén med namnet.  Ämnen de diskuterar i podden varierar verkligen men gemensamt för alla avsnitt är att det är två varma och behagliga röster som pratar ur hjärtat och det blir många skratt. Självklart så har det pratats om EB och därför tänkte jag passa på att i första hand tipsa om EB-avsnitten. Men jag slänger in några fler tips, kanske fångar något av ämnena just ditt intresse lite extra! Avsnitten är numrerade så jag skriver med numret också. Du hittar podden där poddar finns, t.ex. appen Podcaster eller på Spotify - länk till Spotify hittar du här. Följ gärna podden på Instagram också, länk

Sista året med EB-loppet!

Bild
Vi i familjen har sedan 2017 årligen arrangerat EB-loppet i Kåsjön, Partille, för att samla in pengar till forskningen kring EB. I år 2024 är det sista gången vi genomför loppet och vi hoppas att många har möjlighet att komma och deltaga. Kan man inte komma så går det jättebra att delta på annat sätt genom att skänga pengar till forskningen. Du hittar all info på www.ebloppet.se både gällande anmälan och att skänka pengar utan att delta i loppet. Hoppas vi ses den 14:e september i Partille!