Lyssnar du på podd? Poddavsnitt om EB

Det är roligt att utmana sig själv och testa på nya grejer. Darko och Daniel (pappa och farbror till Natalie) har tagit fasta på detta så när de kom på att det där med att podda verkar roligt så gjorde de slag i saken och startade en egen podd. Den heter Stric (uttalas "strits") och det betyder farbror på Slovenska. Natalies farmor och farfar kommer från Slovenien så därifrån kommer idén med namnet. 

Ämnen de diskuterar i podden varierar verkligen men gemensamt för alla avsnitt är att det är två varma och behagliga röster som pratar ur hjärtat och det blir många skratt. Självklart så har det pratats om EB och därför tänkte jag passa på att i första hand tipsa om EB-avsnitten. Men jag slänger in några fler tips, kanske fångar något av ämnena just ditt intresse lite extra!

Avsnitten är numrerade så jag skriver med numret också. Du hittar podden där poddar finns, t.ex. appen Podcaster eller på Spotify - länk till Spotify hittar du här.

Följ gärna podden på Instagram också, länk här.

2. EB-loppet, historien om hur EB-loppet kom till

6. Sluta ät hela tiden, handlar om periodisk fasta

10. Flykten från Iran, Shahram berättar personligt om hur han som barn flydde till sverige, del 2 finns i avsnitt 11.

13. Boosta din privatekonomi, många tankar om hur man kan få sina sparade pengar att växa och det är enklare än du kan tro...

14. Kustjägare Calle Olsen, lumpenhistorier berättas av härliga Calle som är otroligt rolig att lyssna på - många skratt utlovas!

17. Farfar, Natalies farfar berättar om uppväxten i Slovenien samt hur han tog sig till Sverige, del 2 finns i avsnitt 18.

27. Flickan med fjärilshud, historien om Natalie. Här berättar jag (Jenny) rakt från hjärtat hur det var att få ett barn med EB.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Kliande utslag och Verum Hälsofil

Att få löss när man har EB...

Stuckit flera blåsor i dag (foton på blåsor)