Pyntat men inte klart

Bjuder på lite julpyntsbilder... nästa helg får vi kanske fixa granen också. 


Ny ljusstake modell större som passar jättebra i vårt vardagsrum, nöjd!

Natalies rum...

Hugos rum...

Ett luciatåg i köket.

Jag var i Alingsås i lördags och handlade lite julklappar på Lekia. Vacker kyrka!

Mysig innergård i Alingsås.

I dag var Natalie och jag hos hennes hudläkare för lite avstämning och uppvisning av sår, hon fick också en lista av mig på vilka recept som behöver förnyas. Jag berättar vilka produkter jag använder var och Natalie som är väldigt kaxig när vi är på sjukhuset pratade i munnen på oss hela tiden. Det är svårt det där, det är henne och hennes sår det handlar om men det är ju jag som styr allt kring omläggningarna och jag vill ju passa på att berätta hur jag gör och varför jag väljer att satsa på det ena förbandet och inte det andra och passa på att bolla tankar med läkaren. Mitt i detta sitter Natalie, det är ju hennes sår och hennes kropp vi pratar om och hon har vanan inne med sjukhusbesök och diverse personal där så hon vill minsann diskutera allt hon också. Fem år och med väldigt starka åsikter... he he, det blir lite tjafsigt kan man säga.

Jag hade beställt omläggningsmaterial också och hade en jätteladdning att släpa ner till bilen. Allt hade inte kommit och vissa saker var fel också, mindre kul så klart. Jag hoppas resten kommer snarast för det var bland annat Tubifast-kläderna som inte kommit och vi har inte så många fräscha sådana kvar just nu. Jag tror vi kommit till en rejäl skarv för jag slänger flera i veckan just nu. Rätt som det är börjar de repa upp sig någonstans, ofta i grenen på byxorna t.ex. Troligen har jag plockat fram dem allesammans vid samma tidpunkt och då går de sönder ganska samtidigt också. 

December springer på fort nu, om två veckor är det julafton! Det känns lika galet varje år, hur ska man hinna med allt?  Känner du likadant? Bara att ta ett andetag och bocka av en grej i taget...

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Kliande utslag och Verum Hälsofil

Att få löss när man har EB...

Stuckit flera blåsor i dag (foton på blåsor)