EB-loppet foton

Artikel i GP dagen innan loppet, det går att läsa nätversionen här.

Här står vi peppade och redo att dela ut tröjor precis bredvid kiosken vid Kåsjöns badplats! Ett tag hade vi kö ända ut mot vägen...

Natalie och jag har placerat oss en liten bit efter starten uppe på parkeringen för att vinka in löparna på rätt väg.

Natalie filmade, och det var så härligt att se alla löpare och motionärer komma springandes och gåendes i vår fina röda lopptröja!

Gul väst i storlek XL blev som en klänning på Natalie! :)

En kram mitt i alltihopa. Vi log så mycket hela dagen så barnen sa dagen efter att de hade ont i kindmusklerna, haha! Det är representation det, bra jobbat ungar!

En av Natalies favoritpersoner har kommit i mål, syster Anki. Och inte bara Natalies favorit för den delen. Anki var vår stabilitet och trygghet mindre än en vecka efter att Natalie hade fötts. Hon hade erfarenhet av barn med EB och kom med konkreta instruktioner både till personalen på Neonatal och till oss. Det var så skönt, en person som sa "gör så här så kommer det såret att läka, använd det här så att fler sår inte uppstår" osv.

Många sköljde av skor och kläder i sjön, somliga badade. De som badat sa att det var riktigt skönt att skölja av sig efter loppet! 

Vi hade en sagolik tur med vädret. Det hade regnat intensivt framförallt sista dygnet och det regnade på morgonen. Men när tältet var uppställt och kartongerna med tröjor plockats fram slutade det. Sen sprack det upp och solen kom fram!

Det var vindstilla och helt enkelt en skön höstdag där man verkligen kunde njuta av att vara ute i naturen. När alla gått hem och Darko och Daniel började plocka ned tältet så kom regnet igen. Någon sa att det var nog våra fina EB-änglar som styrde undan regnet under vårt viktiga lopp, det är en fin tanke, vem vet? 

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Kliande utslag och Verum Hälsofil

EBAW2012: Möt Tille och mamma Therese

Sår mellan fingrarna (starka bilder)