Dansuppvisning 20181215

Natalie hade sin senaste dansuppvisning nu i december, riktigt bra som alltid! Hon dansar Commercial Jazz på Sinclairs Dansskola i Frölunda. Två gånger per år har de dansuppvisning i Lisebergshallen och det är en superfin show hela dagen med blandade framträdanden från Sinclairs två dansskolor i Göteborgsområdet (Frölunda och Mölnlycke).

 

Se och njut! Natalie startar längst bak och hon är delvis dold bakom andra tjejer i gruppen men håll utkik där bak mitten-höger så hittar du henne. De byter plats under dansen och hon är i mitten ett tag för att mot slutet dansa längst fram lite till vänster.

Hon har utvecklats så enormt mycket och vi är superstolta över henne! När hon skulle fylla åtta anmälde jag henne till Commercial Jazz nybörjare men det var för få som ville dansa i den gruppen så hon fick gå rätt in i en fortsättningsgrupp. Efter två terminer i så hade de återigen för få som ville dansa i den gruppen och hon fick då gå över till den tredje nivån som heter medel. Det var tufft att hänga med i början då det går mycket snabbare än tidigare men hon löser det riktigt bra nu. Yngst av alla har hon varit hela vägen, coolaste tjejen av alla är hon också - tänk om de andra visste vilka sår hon har på kroppen och vad hon går igenom med sin sjukdom! Jag är fortsatt jättetacksam för att dansen fungerar för hon älskar den och hon behöver verkligen något fysiskt för att hålla igång sin kropp. Vi håller tummarna för att det fortsätter fungera bra i flera år till för hon kommer ut svettig och lycklig varje vecka efter en timmas hårdkörning!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Kliande utslag och Verum Hälsofil

EBAW2012: Möt Tille och mamma Therese

Sår mellan fingrarna (starka bilder)