Dansuppvisning våren 2019

Natalie dansar på Sinclairs i Västra Frölunda en gång i veckan sedan ett antal år tillbaka. När hon var mindre gick hon på barndans och sedan bytte hon till disco/street efter ett tag. Barndansen hade sina utmaningar då de ofta höll varandra i handen och gick på led och sådana saker. Jag var ofta rädd att hon skulle skada sig, men det gick nästan alltid bra. Disco/street är en kul grupp och det fungerade också hyfsat men det var ändå lite för mycket hopp för hennes fötter så när hon var gammal nog så bytte hon till Commercial Jazz. Där trivs hon som fisken i vattnet men visst, ska man vara petig så innehåller även den gruppen vissa utmaningar för hennes hud. Någon gång har de gjort rörelser som innebär att man håller i varandra men framför allt så går de ner på knä i vissa rörelser. Allt hänger faktiskt på hur koreografin sätts upp varje termin och den är inte EB-optimal alla gånger. Under våren har det i alla fall funkat bra, inga långa passager på knä. Jag har även sagt till Natalie att inte gå ner på knä alla gånger som de egentligen ska på dansen. Hon är med på sina villkor och kan alltid stå över vissa delar. Hon har dansat i så många år så det är inte ultraviktigt att hon gör varenda del i en koreografi på varje pass de kör, hon lär sig den bra ändå.

Viktigast av allt är att hon rör på sig och hon har så himla kul på dansen! Hon kommer ut svettig och lycklig varje tisdagkväll från den där salen och det gör lika gott i min kropp som i hennes!

Här kommer årets uppvisning som var i Råda Rum i Mölnlycke igår kväll. Riktigt snyggt nummer och tjejerna var bra synkade och duktiga. Självklart var Natalie bäst på dansgolvet!! ;) Hi hi!


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Kliande utslag och Verum Hälsofil

Att få löss när man har EB...

Stuckit flera blåsor i dag (foton på blåsor)