Sommarfeeling

Sommarfeelingen har defenitivt infunnit sig nu känner jag! Snart är det dags för semester för oss vuxna men barnen har varit lediga ett tag redan. Det är härligt att de är så stora så de uppskattar att vara lediga framför att hänga på fritids och liknande. Dagarna har sett lite olika ut, ibland har Natalie följt med mig till jobbet och ibland har någon av oss funnits tillhands hemma. Annars har de hängt en hel del med farmor och farfar. 

Nu har hon gått ut trean och till hösten blir det fyran i nya lokaler. Hon är strålande lycklig eftersom det skett en omorganisation i Partille som innebär att åk 4-6 kommer byta till före detta högstadielokaler. Det blir härligt för både F-3 och 4-6 att få mer utrymme, de var vansinnigt trångbodda tidigare.

Denna sjuan blir åtta till hösten och byter alltså skola eftersom högstadielokalerna i Furulund ska utnyttjas av 4-6. Att få lite längre till skola är inga problem men han är inte så glad över att klassen splittras, hans klass var välfungerande och trivdes rätt bra ihop. Nya lokaler blir spännande, även att få nya klasskamrater - vi har varit tydliga med att man kommer längre i livet med en positiv inställning till förändring och Hugo verkar inte ett dugg orolig. Skönt!

Delar av Tilldal-klanen samlad, det är inte så ofta syskonen tar gruppbild så det är himla kul att ha såna här bilder i arkivet. Mina syskon bor i Örebro där vi alla är födda och de är 13 och 15 år äldre med vuxna barn så vi är i lite olika faser i livet. Jag tycker ändå vi varit duktiga på att hålla kontakten under årens lopp! 

Fjortonåringen - hur gick detta till??? Han firades ordentligt den 18:e juni av släkten och här med den fina tårtan han valde i år. Ja han är som sagt fjorton år och har bara någon centimeter kvar tills han växt om mig. Senaste paret skor vi köpte var i storlek 44 - återigen, hur gick detta till??? 
Ha ha ha!

Fler släktingar har firats i parti och minut hela våren, det är bara jag som fyller riktigt sent på året. Här åt vi ute när vi firade svärfar, tipsar gärna om Bistro Södra 32 som har riktigt fin mat till vettiga priser.

Hugo började bada tidigt i år så detta var nog säkert minst tionde besöket till Kåsjön. Det är så härligt att ha så nära till en fin badsjö - älska Partille!

Bus med skuggor... annars har det busats mycket på vår baksida vid nya huset: studsmatta, kubb, krocket, pilkastning osv. Har du några tips på bra gräsmatteaktiviteter som även kan funka för Natalie så tas de tacksamt emot. Ibland tryter fantasin, jag vet inte vad mer vi ska komma på åt dem. Badminton kanske?

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Kliande utslag och Verum Hälsofil

Att få löss när man har EB...

Stuckit flera blåsor i dag (foton på blåsor)