Hösten och bacillerna är här

I dag vaknade Natalie med feber så det fick bli VAB för min del. Just det! Får inte glömma gå in på Försäkringskassan och anmäla det! Natalie som i princip aldrig har feber mådde jättedåligt när hon passerade 37 grader, i vanliga fall ligger både hon och Hugo på 36,5 ungefär. Efter en timma eller två piggnade hon till och ville pyssla.

Monsters high-tjejer som kläs med klistermärken.

Det var som julafton när hon hittade denna pysselbok i pysselkorgen i köket. Hon fick den i present när hon fyllde i mars men hade helt glömt bort den. Ögonen lyste när hon bläddrade bland hundratals klistermärken och hon visste knappt vart hon skulle börja!

De får kläder, skor och smycken...

I helgen var det Hugo som pysslade, legobyggen blir det oftast då. Han har varit snorig i en vecka men inga andra symptom. Vi är lite rädda att han ska få falsk krupp så när han är förkyld vill vi inte att han anstränger sig för hårt även om han inte är febrig. Vi sa åt honom att inte hoppa studsmatta hos grannen och helst inte leka jage eller något sådant där man springer mycket. Det tolkade han som att han var "tvungen" att vara inne och så smög han in hos grannen i stället när vi skickade ut honom. På kvällen deklarerade båda barnen glatt vid middagen att de hade förklarat för grannen att han var så förkyld så han inte fick vara ute. Barn alltså! 

Jag har köpt nya D-droppar till Natalie på apotea, dessa ska ha lite naturligare ingredienser än ACO's som vi hade tidigare. Här kör vi D-vitamin året om. Är vi jättemycket i solen under sommaren så drar vi ner på oss andra men Natalie får alltid, hon är jämt täckt av förband, bandage och skyddande kläder så hon får aldrig tillräckligt med sol. Här hittar du massor med information om D-vitamin och varför det är bra att stoppa i sig lite extra ifall du är intresserad.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Kliande utslag och Verum Hälsofil

Att få löss när man har EB...

Stuckit flera blåsor i dag (foton på blåsor)