Liseberg!

Äntligen kom vi oss för med att åka till Liseberg i onsdags! Vi var ju där och tittade på Måns Zelmerlöw för ett tag sedan men då åkte vi inte några karuseller så igår var det hög tid och barnen var taggade. :) Vi hade en riktigt skön dag men vi var inte ensamma där inne, halva Göteborg var där kändes det som. Grannen kom förbi ett par timmar också och barnen fick lite sällskap av varandra i karusellerna, trevligt!

Små grodorna är en av Natalies favoriter och goa Hugo åker med henne på den och många andra karuseller som egentligen inte intresserar honom så jättemycket.

Här tog jag och Natalie en tur i enormt höga Lisebergshjulet tillsammans med grannsonen under tiden Hugo och grannens dotter köade till Helix.

När man är högst upp är man ungefär i jämnhöjd med Gothia Towers och utsikten är fantastisk!

Här åker de Rabalder som båda gillar. Lite knasigt att de har en "trasig hink" precis innan tåget åker in och stannar när åkturen är över, den droppade massor på Natalie denna gång som blev våt över halva handen och en del på benet. Ingen av förbanden sög åt sig som tur var så tyget i kläderna torkade ganska fort. 

När vi började bli hungriga åkte vi till barnens älsklingsställe O'Learys. TV-apparater överallt, popcorn till förrätt och mumsig mat. :)

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Kliande utslag och Verum Hälsofil

Att få löss när man har EB...

Stuckit flera blåsor i dag (foton på blåsor)