Har köpt Converse

Hon börjar bli stor nu, nyss sju år fyllda. Då blev det plötsligt stora diskussioner när jag sa att vi skulle kontakta ortopedteknik för att beställa nya specialskor. Hon protesterade vilt i omgångar och jag insåg att jag måste ge det en chans, att gå ut i affärerna och leta "vanliga" skor åt henne. Hon har fått prova lite olika gympaskor och vi hittade faktiskt ett par Salming som var både mjuka och relativt breda i modellen. Dock kändes det lite uppepå tårna när hon tog ut steget och det kan vi inte chansa på. 

Inne på Stadium i Sisjön fanns massor med skor att välja på och där hittade jag några olika modeller av Converse. Flera personer med Dystrofisk EB har rekommenderat just Converse, de säger att det är "de enda" skorna som inte klämmer. 

Natalie provade och tyckte direkt att de var sköna. Hon fick trampa runt i säkert 10 minuter inne på Stadium och hon lovade på heder och samvete att det inte klämde eller gjorde ont någonstans. Till slut sa hon att om hon gjorde på ett visst sätt så vek sig bakkappan på skorna och då klämde det, det var något slags balettsteg i en position som inte alls är viktig för så står hon aldrig - hon verkade i alla fall ärlig eftersom hon sa att då kändes det!

Vi slog till, visst är de fina?

Lyckligaste tjejen i stan!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Kliande utslag och Verum Hälsofil

Att få löss när man har EB...

Stuckit flera blåsor i dag (foton på blåsor)