God fortsättning

God fortsättning på det nya året!

Soff-mys till Kalles jul, strax innan tomten kom.

Tomten försökte få en kram men det gick inte för sig! Ändå var hon rätt säker på vem som dolde sig bakom masken... :) Notera även den värmande filten som någon var snäll nog att lägga över tomtens rygg - det är ju kallt ute! Ha ha ha!

Julmaten var god som alltid men vi var lite extra stolta över att ha hemgjord äggost på bordet för första gången, supergott! Hemgjorda praliner av olika slag var också väldigt goda så klart. 

Barnen har fått ett rejält jullov i år, inte en dag extra utöver skolplikten. Det är skönt att de är så stora nu så man kan släppa dem själva hemma ett par timmar ibland. Men mest har vi varvat vem som jobbar samt att de varit en hel del hos farmor och farfar. 

Jag är nöjd med att ha hunnit träna lite extra, det är så mycket enklare att lägga tid på träningen när man inte har lika många tider att passa och måsten överallt. Inför 2017 har jag ett nytt mantra: Magdamantrat (kommer från Träningspodden som jag är flitig lyssnare till). Det handlar om att röra på sig varje dag. Man ska aldrig tänka "undrar om jag ska träna något idag?" utan i stället "vad ska jag träna idag?". 

På måndag är det tillbaka till verkligheten igen och det känns helt okej med tanke på att vi hunnit ta det lugnt och ha det mysigt tillsammans. Hoppas att du också har haft en skön jul- och nyårshelg och kanske ett par extra dagar ledigt!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Kliande utslag och Verum Hälsofil

Att få löss när man har EB...

Stuckit flera blåsor i dag (foton på blåsor)