Barnens hinderbana

Den 23:e april var vi i Serneke arena i Kviberg precis utanför Göteborg på ett event som heter Barnens Hinderbana. Det är en hinderbana där de svenska Gladiatorerna från TV är med och brottas med ungarna på slutet i gatloppet. Man samlar också in pengar till Barncancerfonden så det känns extra bra att anmäla sina barn till ett sådant event. Läs mer här om du är nyfiken på när och var man kan deltaga.


Natalie var först väldigt bestämd över att inte ta några bilder, hon skulle bara ha autografer. Jag lyckades dock övertala henne att ta några foton ihop med tjej-gladiatorer, det är ju så himla kul att ha bilder i efterhand. Här med Amazon!

Och här är Spider!

Hugo blev överraskad över att Hero inte var så mycket längre än han själv. Han är ju dock minst tre gånger så bred!! :)))

Pansar är helt klart en riktig favorit, grym med ungarna också.

Efter Hugos runda hittade vi även Valkyria.

Hugo in action, här inför näst sista hindret på den 1,5km långa banan och det var full fart till slutet! Sista hindret är gatloppet där man måste ta sig förbi ett gäng gladiatorer. Hugo hade tänkt igenom detta, det märktes, han fintade snyggt och tog sig igenom relativt lätt även om Valkyria lyckades trycka till honom där i mitten av gatloppet. Efteråt var han förvånad över att han kunde ta sig förbi Hero och Pansar (de stod först) utan att någon av dem tryckte till honom. Adrenalinfull hojtade han till Pansar "Det var enkelt att komma förbi dig!" varpå Pansar vinkade med pekfingret, typ "kom hit du bara" så Hugo klev in igen och körde gatloppet en extra gång. Då var Pansar beredd och jag har på film när han halvligger över Hugo och bara matar med den vadderade stången, oj vad vi garvade! När han väl släpptes iväg så fångade Amazon in honom och slängde runt honom lite "Det är inte så lätt att ta sig förbi tjejer som du trodde va?" haha och sen kom Phoenix och tryckte till honom rejält mot den uppblåsta kanten också. Sen var Hugo helnöjd och lite mer mör! 

Ett kanonevenemang som jag kan rekommendera varmt, Hugo var supernöjd! Jag tyckte lite synd om dem dock att folk verkade förväxla dem med arrangörerna som misslyckades totalt i Göteborg förra året, Superior Kids. Där var Hugo också med och det var ett riktigt katastroflopp med dåliga, bitvis farliga hinder, uteblivna hinder och tyvärr i Hugos fall även uteblivna gladiatorer (de var kvar på rast när Hugos gäng startade). Detta var dock MYCKET MYCKET bättre, ett toppenarrangemang, så jag kan varmt rekommendera BARNENS HINDERBANA!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Kliande utslag och Verum Hälsofil

Att få löss när man har EB...

Stuckit flera blåsor i dag (foton på blåsor)