Testat ProntOral

Jag har ju lovat att återkoppla kring testet av ProntOral som jag skrev om i ett tidigare inlägg.

Det tog lite tid eftersom jag ville vänta in en bättre period för Natalie där vi inte inleder med kass hals eller kass mun. Det är inte alltid så lätt att hitta en sån period nuförtiden... anledningen att jag ville ha så goda förutsättningar som möjligt är att jag vill inte att sår ska störa henne redan från start, att det ska svida extra mycket pga sår. Sen sa dessutom tillverkaren att den är stark och att alla barn inte tolererar den.

Jag kan skriva under på att det är drag i den och Natalie hade väldigt svårt att ta den. Jag gav det ungefär en vecka och visst vande hon sig till viss del men tyvärr la jag ner det sedan. Hon har så mycket smärtor att brottas med så jag vill inte fortsätta med något som svider mycket i hennes tandkött. Hon har dessutom ofta problem med halsen och jag vill inte riskera att hon ska riva upp det något extra pga att munsköljen är stark nog för att hon ska hojta till.

Det finns nog varianter att ta till, så som att späda ut den lite. Natalie har dock en Flux med fruktsmak som hon på riktigt gillar så jag låter henne fortsätta på den i stället. Den har annan funktion, skyddar tänderna och tillför fluor, så det är inte samma sak så klart. Vi väljer dock att hålla oss till den tills vidare så får vi se om vi testar igen längre fram när hon är större.

Är det någon annan som testat, någon vuxen kanske? Hade varit intressant att höra vad andra säger.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Kliande utslag och Verum Hälsofil

Att få löss när man har EB...

Stuckit flera blåsor i dag (foton på blåsor)