EB-loppet 2018

Nu har anmälan för EB-loppet 2018 äntligen öppnat!

Förra året arrangerade vi det första EB-loppet och förhoppningarna var att komma över 50 personer för då hade vi lyckats nå utanför närmsta familjen. Nog gick det trögt i början men anmälningarna tickade sakta men säkert in. Mot slutet ökade det till mängder vi aldrig kunnat drömma om! Vi landade på en bra bit över 400 anmälda personer och dessutom stöttade inte mindre än 12 sponsorer som fick sin logga på baksidan av den snygga sporttröjan vi tryckte upp till deltagarna. Totalt samlade vi in fantastiska 95090kr till forskning!


Nedan är saxat från Instagram och snälla ni som har Instagram, gå in och följ ebloppet.se så vi får upp antalet följare lite! Samma sak på Facebook, lägg gärna någon minut här och där på att gilla och dela så att information om EB når ut! 
Varje gång någon följer kanalerna, gillar bilder och inlägg samt delar vidare så sprids information om EB som ringar på vatten. Det är värt så mycket för oss. Förutom att vi samlar in pengar jobbar vi också med att sprida kunskap om EB. 
Tack på förhand för din hjälp och tack alla ni som redan följer oss!


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Kliande utslag och Verum Hälsofil

EBAW2012: Möt Tille och mamma Therese

Sår mellan fingrarna (starka bilder)