Det kom ett brev....

Vi fick en blankett för att hämta ut något på postens utlämningspunkt närmast oss och jag trodde det var något paket. Det var dock skickat i Natalies namn och med litet fel i efternamnet, hmmm... vad kan det vara?

Det var ett brev från en bloggläsare, Anna i Egypten som hade bestämt sig för att göra Natalies dag och skicka ett fint brev till henne, tack snälla du! Natalies ögon glittrade och var stora som tefat, hon höll händerna framför munnen hela tiden när jag läste upp vad det stod och efteråt kom ett glädjetjut. "Jag kan inte fatta att jag fick ett brev! Till MIG! Från Egypten!" (vi förklarade att det ligger lika långt bort som Teneriffa, då undrade Natalie om brevet åkte med vårt flygplan till Sverige, ha ha!).

Måste berätta om själva uthämtningen av brevet också, det var rekommenderat så därför fick vi kvittera ut det. Mannen bakom disken ville ha legitimation, av Natalie! Ha ha! Jag sa "det är hon som står där, hon är fyra och ett halvt år, hon har ingen legitimation men du kan få min". Han hävdade att det går inte, han måste ha Natalies legitimation. Jag hävdade att jag är hennes mamma och målsman och hon är ett litet barn, det kan inte krävas legitimation?! Till slut gav han med sig och lät mig få ut brevet mot min legitimation men jag skulle minsann säga till avsändaren att skicka i mitt namn nästa gång eller så måste vi ha med oss t.ex. pass. Just det, pass har hon ju så då löser det sig. Poängen var ju att det skulle stå just Natalies namn på kuvertet. Men visst var det ändå lite knasigt? Alla har ju inte varit ute och rest med sina små barn så de har pass...

Kommentarer

Anonym sa…
Nej vad kul att det kom fram, och så snabbt dessutom!!!

Kram kram,
Anna :)

Populära inlägg i den här bloggen

Kliande utslag och Verum Hälsofil

Att få löss när man har EB...

Stuckit flera blåsor i dag (foton på blåsor)