Bad i Kåsjön

Vi har spenderat en hel del tid uppe vid Kåsjön den här veckan. Solen har strålat som bara den, vi har haft underbara sommardagar så det gäller att passa på. Vi hade planerat att skrapa balkong denna veckan om vädret var sissådär mitt emellan som det brukar vara men det fick vänta. Det är ju trots allt Sverige vi bor i så när solen skiner då gör man allt det där semestriga som att hänga vid en sjö och käka glass!

Natalie har varit ointresserad av att bada, har sagt redan innan vi åkt dit att hon INTE ska bada. Det verkar ändå ha växt på henne under veckan för i går sa hon plötsligt att hon ville blöta fötterna. Det började trevande med mycket tvekan, först skulle skorna inte ens av eftersom hon verkat ångra sig. När fötterna sedan väl var doppade så tog det inte lång stund förrän hela ungen var i... Jiiiihooo! :)

Pysslade mycket i pysselbok de första dagarna, hon gillar att sitta och titta på alla andra som stojar medan hon själv grejar med något.

Molly och hon "fiskade" lite med en håv.

Sen låg de i varsin uppblåst liten båt på land...

Två trötta grabbar som badat en hel del, helt i sin egen värld...

Och DÄR fick de syn på att någon fotade dem! Ha ha ha!

Hugo kollar skeptiskt höjden från trean. Det var mycket tvekan innan han till slut hoppade.

Börjar med att blöta tårna - kallt, kallt!

Sen sprang hon fram och tillbaka...

Sen skulle klänningen av för knäna skulle blötas, efter en stund var hon i så här långt. Fem minuter senare var hon blöt ända upp till axlarna och ville att jag skulle snurra runt henne som i en karusell så vattnet sprutade. Hon skrattade som en tok och tyckte det var jättekul! Inte bra för fingrarna men ibland får det bli "roliga" blåsor. Ena tummen fick en blåsa av den busiga leken såg jag efteråt. 

För den som har Instagram så finns lite filmsnuttar från hopp och bus där!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Kliande utslag och Verum Hälsofil

Att få löss när man har EB...

Stuckit flera blåsor i dag (foton på blåsor)