Och helgen flög förbi igen....

I torsdags var det skolavslutning för Hugo och efteråt firade vi med glass. 

Natalie var även hos hudläkaren samma dag, det är första gången vi träffade den nya hudläkaren. Vi har haft lite otur kan jag konstatera: den första slutade, den andra är ute och reser med familjen och blir borta 2-3 år, den tredje är just nu föräldraledig och nu är vi alltså inne på nummer 4. Även om alla säkerligen är kunniga på sitt sätt så är det jobbigt att börja om från början varje gång. Det tar ett tag innan de lär känna Natalie och sjukdomen, jag kan inte förklara allt så de får en perfekt bild under en träff på 30 minuter - det finns ju hur mycket som helst att säga, visa och diskutera. 

Fredag morgon var det dags för tandhygienisten och hon tyckte att Natalies tänder såg väldigt rena ut om vi jämför med tidigare gånger vi varit där. I perioder går det nästan inte alls att göra rent dem och andra perioder går det riktigt bra så det hänger helt på status när vi kommer dit. 

Lördag var vi på Volvofabriken i Torslanda, de firar 50 år och arrangerade en familjedag. Vi var där mellan nio och två - fem timmar!! Jag hade ont i ryggen och stora skavsår på fötterna efter den långa vandringen men vi fick se mycket och barnen hade kul så det var det helt klart värt!

S80L armerad, kolla in tjockleken på fönstret!!

Spraytatuering, jättelång kö och sedan himla snabbt fixat och dagen efter var den borta efter hennes bad. "Jag tycker inte om spraytatueringar, de går bort på en gång och blir helt smuliga" konstaterade Natalie.

Hugos tattoo. :)

Hugo coolar sig framför en cool bil.

Natalie gör så klart detsamma framför Volvo Polestar-bilen... :))

Söndag kväll hade vi gäster och efter en god middag på baksidan i solen så åt vi den här läckra tårtan. Vattenmelon, grädde, jordgubbar och blåbär. LÖJLIGT GOTT! Hugo fyller på onsdag, därav kalasandet... :)

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Kliande utslag och Verum Hälsofil

Att få löss när man har EB...

Stuckit flera blåsor i dag (foton på blåsor)