EB Awareness week 25-31 oktober

Hallå där! Nu är det dags igen och detta år har EB Föreningen startat upp en blogg för att lättare kunna dela personliga historier och information. Välkommen till bloggen, klicka här.

EB Föreningen finns också på facebook, gå gärna med i gruppen EB-Föreningen / Debra Sweden om du vill.

Hemsidan har samma adress som förut www.ebforeningen.se :)

Kommentarer

Susanne sa…
Trevligt! Jag fick för mig att det var förra veckan!
Jag har fortfarande sidan uppe med grafik mm, den ligger på http://diddleydiddley.com/eb-veckan. Har inte uppdaterat med rätt årtal än, men kan göra det.
Jenny sa…
Hej Susanne! Min bloggknapp slutade fungera för läge sedan så jag tog bort den nyligen, länken till din sida som du hade fungerade inte heller så jag trodde jag hade tappat bort dig. Jag är som vanligt jättetacksam för att du vill hjälpa till och göra dessa fina bilder med länkar i, tack snälla du!
Jenny
Susanne sa…
Hej! Ja, jag la ner den domänen, ett tag hade jag vidarebefordring av allting men jag glömde det och trodde du hade hittat till den nya sidan (eftersom knappen var uppe) så jag tänkte inte på att meddela dig när jag tog bort den gamla domänen. Jag är ledsen för förvirringen :(. Den här domänen är iallafall en jag inte kommer att lägga ner, och nu ligger EB-sidan helt separat från allt annat jag har där så den finns alltid kvar även om jag nån gång lägger ner bloggen.
Ett annat år kanske jag uppdaterar bilderna men jag hade inte riktigt ork till det i år, plus att jag var så nöjd med de jag gjorde förra året.
Ha det fint!

Populära inlägg i den här bloggen

Kliande utslag och Verum Hälsofil

Att få löss när man har EB...

Stuckit flera blåsor i dag (foton på blåsor)