Buskalas

Bästisen fyllde år nyligen och då blev det kalas på lekland. Vi har varit på lekland ett fåtal gånger med Natalie och det har varit tufft. Hon tycker det är spännande och blir stissig som alla andra ungar men det kan jag hantera. Det är dock helt galet vad vissa ungar spinner loss där inne. De får en glasartad blick, höga på socker och bus, och far omkring som tornados. Jag säger dock inte nej när hon får en inbjudan, självklart ska hon få vara med och sen får jag anpassa mig. Är det galet där inne så får jag vara som ett frimärke på henne, är det lite lugnare kan jag släppa henne mer. 

Lekstan som ligger i Sisjön är en lite mindre modell på lekland och de gånger jag varit där (nu två gånger) har det inte varit lika fullproppat med barn som på Bushuset på Mölndalsvägen så jag kan verkligen rekommendera Lekstan. Det var två eller tre kalas igång och sedan "ströbarn" som var där utan att vara på kalas, inte alls trångt. Detta betydde att jag kunde släppa iväg Natalie själv efter en stund när jag såg stämningen där inne i gångarna. Jag satt där uppe och höll koll men lät henne gå omkring själv. Ibland kom ett gäng barn stormandes i hög hastighet och då försökte jag dels varna Natalie som drar sig mot väggar/hörn när de kommer farande, dels bromsa barnen lite.

Lycka till att få en skarp bild på den här vildhjärnan uppe i gångarna i taket!

Mysigt med bollhav!

Simmar lite! 

Jag hade glömt ta med akutväskan med förband och kanyler så det var lite nervöst att något skulle hända, men det gick som tur var ovanligt bra. Inga blåsor eller sår! Hon fick klättra runt i gångarna, åka rutchkana i min famn, hoppa studsmatta mm och sen blev det så klart lite mat och efterrätt. Hon hade superkul och det var förstås extra kul att det var just bästisen som fyllde. Det var en svettig, trött men lycklig tjej som lämnade kalaset med godispåse i handen.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Kliande utslag och Verum Hälsofil

Att få löss när man har EB...

Stuckit flera blåsor i dag (foton på blåsor)