Påsklov

Påsklovet är över för denna gång och barnen har hunnit med mycket skoj! Darko var på John Scott med dem i måndags, de åt och tittade på Frölunda-matchen. Än levde hoppet, matchen var väldigt spännande - jag hade förmånen att se den på plats och det var ett enormt tryck i Scandinavium! Nästföljande matcher förlorade de dock så nu är de utslagna. Farfar är den enda i familjen som är nöjd, han håller på Brynäs som slog ut Frölunda... :)
Vi tog en shoppingrunda innan helgen och här ovanför visar Natalie upp sina nya byxor. Det är stretchiga och mjuka byxor i leggings-modell men de ser ut som jeans. Natalie kan inte använda vanliga jeans eftersom de är så stumma, då blir det extra roligt när man hittar ett par lite coolare byxor. Vi köpte dem H&M om någon vill dit och leta. Jag tänkte köpa ett par i nästa storlek också men de var slut så hon får nöja sig med dessa och vi får hoppas att vi hittar fler coola mjuka byxor framöver. Hon har även nya gympaskor som är inköpta på sportaffär, ett par Nike i väldigt mjuk modell som lyckligtvis inte verkar klämma någonstans. De är ett par nummer för stora, det är enda sättet om hon ska kunna ha vanliga skor. Tuffa, hon känner sig riktigt snygg i dem!

Tror inte barnen vill bli så stora så de inte får leta efter påskägg för när påsken närmar sig så kontrollfrågar de: Mamma du kommer väl inte gömma våra påskägg på samma ställe som förra året? Jag har aldrig gömt på samma ställe och de senaste åren har de fått ett gemensamt men det ska ändå kollas upp i förväg..! 

Premiärloppet gick av stapeln på Påskafton och på startlinjen bland nästan bara vuxna stod Hugo. Han var solklart yngst i gänget, riktigt coolt gjort av honom att ställa upp i detta lopp som är 10km långt. Deltagarna delas in i åldersgrupper men alla startar tillsammans. Hugo tillhörde åldersgrupp 0-20 år och de var bara 5st. Konkurrenterna såg ut att vara närmare 20 så det var inte tal om att ta sig in på topp tre och få plakett, Hugo fyller 12 i sommar... Men kan du gissa vad han gjorde för tid på denna bitvis rätt kuperade bana? 50:57! 

Grym kille som pustar ut efter målgång.

Efter loppet stack vi hem och käkade lunch och sedan åkte vi in till stan för att gå på bio: Vaiana. Barnen har pratat om den länge och jag älskar ledmotivet som Alessia Cara sjunger; How far I'll go. Filmen var jättebra så det var kul att vi kom iväg och såg den.

Efteråt käkade vi på La Terazza, här fångade jag Natalie när hon drömde sig bort över sin Spaghetti Bolognese. 

Vi andra tre valde pizza. Allt smakade bra och servicen var på topp. Kul när man blir så nöjd, en annan gång var det faktiskt raka motsatsen på samma restaurang, men det var flera år sedan så det är "nästan" glömt... ;)

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Kliande utslag och Verum Hälsofil

Att få löss när man har EB...

Stuckit flera blåsor i dag (foton på blåsor)