Träningssöndag och Lilla Varvet

Söndagen var sportig som vanligt, Hugo började med friidrottsträning på morgonkvisten. De stötte kula, hoppade längd och sprang. Det är inte dumt att stå där och titta på och hjälpa till med några småsaker i solskenet, vi hade tur med vädret. :)

Kulan ska precis till att lämna handen... 

...och där flyger den! Det är många detaljer i tekniken för att få till sin stöt. Hugo som tittat på friidrott på TV är osäker på om han kan bli bra på det, "de är ju så stora" sa han och gjorde en gest över magen. Ha ha! Jag fick förklara att det handlar om teknik och träning, inget annat. 
På eftermiddagen var det sedan dags för Lilla Varvet. Hugo hade oturen att någon framför honom föll precis efter start så Hugo voltade över honom. Som tur var skadade han sig inte men han tappade så klart tid på det. Sen fick han lite håll också så det var nog tungt men i mål kom han och nöjd var han!

Natalie ville vara med på Mini-varvet men det visade sig att det var en bra bit iväg från där Hugo sprang i mål så vi hann helt enkelt inte dit. Men hon har allt en liten skyddsängel där ute som ser till att allt går hennes väg min lilla fjäril. I folkmassan får Hugo syn på en god vän till mig och vi stannar och pratar lite kort, går med och letar efter hennes son som också sprungit. Ur sin väska fiskar hon upp en Mini-varvet medalj och säger att hon och familjen råkat få två av misstag när bara ena barnet sprungit "ge den till Natalie". Gissa om det var uppskattat! Tack fina Cissa!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Kliande utslag och Verum Hälsofil

Att få löss när man har EB...

Stuckit flera blåsor i dag (foton på blåsor)