Hönö blev dagens utflyktsmål

För att ta sig ut till Hönö får man åka bilfärja och bara det är ju en happening för barnen, väldigt omtyckt!

 Darko och Hugo slängde sig i först medan jag och Natalie satt i solen och grejade med hennes dockor.

 Lite senare doppade också jag mig och det var faktiskt jätteskönt! Härligt med lite saltvatten också. :)

Natalie på sitt fårskinn omgiven av dockor. Det fläktade rätt ordentligt så det var inte läge att klä av sig lika mycket som de andra dagarna.

Natalie ville också strosa omkring och upptäcka precis som alla andra barn men jag var med henne och klättrade på klippor mm. Hon fick ta av bandage och förband på den "bästa" handen för att kunna känna på vattnet och plaska lite. Hon var oerhört lycklig över detta kan jag lova och hon vet hur speciellt det är, att hon måste vara försiktig så hon inte ramlar. Hon höll mig hårt i handen när vi gick, inte bara på klipporna utan också på sandstrand, gräs och asfalt.

I en skreva fanns det skum som man kunde klappa på och plaska i, spännande!

"Kolla! Det sitter kvar på handen!"

Natalie har varit extremt nöjd de senaste dagarna, hon verkar gilla våra små utflykter väldigt mycket. Det hade ju kunnat vara så att hon klagade över att inte få göra allt som alla andra gör på stranden eller att hon gnällde över att vi andra i familjen badar. Men hon har faktiskt inte sagt något som kommer ens i närheten av gnälla över detta. Hon har suttit på sitt fårskinn (okej, hon är tre år så visst sjutton har vi tjatat om att hon ska sitta still och inte resa sig eller flytta runt utanför fårskinnet hela tiden) och lekt med de leksaker vi packat med oss för dagen. Hon har sjungit och iakttagit alla omkring sig och då framför allt oss när vi hoppar i sjön eller havet. Hon har skrattat och njutit och det är så skönt att höra och se!

I kväll kom Johan och Erika, en av barnens stora kusiner med flickvän från Örebro. De besöker oss över helgen och vi ska väl bland annat försöka få till ett Lisebergsbesök. I morgon ska det dock regna så jag vet inte om det blir då, kanske söndag i stället om det är för blött i morgon. En heldag utomhus i regn med Natalie är ingen hit direkt.

Kommentarer

Maria sa…
Härligt att läsa att ni har mysiga dagar!!! Kram Maria

Populära inlägg i den här bloggen

Kliande utslag och Verum Hälsofil

Att få löss när man har EB...

Stuckit flera blåsor i dag (foton på blåsor)