Bilder från Legoland 2012

 Vi träffade en prinsessa och även om Natalie blev väldigt blyg så tror jag att hon tyckte det var väldigt spännande... :)

 Det som var nytt för i år bland alla fantastiska legobyggen var en StarWars-del. Det uppskattades så klart mycket av Hugo som avslutade besöket på Legoland med att välja ut ett rymdskepp i butiken. En mycket lycklig kille byggde ihop skeppet dagen efter att vi kommit hem till Partille igen. Jag ska fota hans samling någon dag så ska du få se vad han bygger. Han ÄLSKAR att bygga!

 Natalie ville åka tåg och karuseller. Här åker vi mono-banan som går en bra bit upp i luften. Strax därefter åkte vi det stora legotåget som går runt en stor del av parken och det var nog ännu mer uppskattat av vår yngsta familjemedlem...

 Sötaste barnen köar tillsammans till en karusell. Hugo älskar att ta hand om Natalie och tar uppgiften på stort allvar när man frågar om han vill köa själv med henne och då måste han hjälpa henne så hon inte skadar sig. Jag tror han blir en decimeter längre i de lägena, så stolt storebror!

 Här tränar Hugo på att köra elbil. Jag hojtade lite tips åt honom ibland, t.ex. sväng inte höger när det är förbjuden högersväng. :))) Han fixade ett gott skratt till publiken när han råkade trycka på gasen samtidigt som han tankade så bilen gled iväg en halvmeter...

 En stolt kille har nu eget körkort!

När man frågar Natalie vad som var roligast så säger hon utan att tveka "karusellen som hoppade upp och ner". Hon skrek högst av alla barnen under åkturen och skrattet bubblade fram, helt underbart att höra! Hon fick sitta ytterst med brorsan bredvid så ingen skulle råka vifta till henne eller något sådant. Mellan bältet och magen satt min tröja som skydd och allt gick bra. Så himla skoj att hon fick åka en lite busigare karusell och att det gick bra!

Kommentarer

Anna-Karin sa…
Underbart att se och läsa!
Maria sa…
Härligt!!!!
Tänkte på...hur gör ni med vantarna vid t.ex måltider.. Barn utan vantar säger man till att tvätta händerna innan maten eller när man varit på köpcenter där dom rört vid mycket. Byter ni ofta eller? Kram
Jenny sa…
Det varierar Maria. Oftast byter vi när de ser smutsiga ut men vi byter också innan måltid beroende på vad hon gjort innan. Det går åt några par på en dag och maskinen med vit tvätt går rätt ofta också... ;)
Hälsningar Jenny

Populära inlägg i den här bloggen

Kliande utslag och Verum Hälsofil

Att få löss när man har EB...

Stuckit flera blåsor i dag (foton på blåsor)