Det blev Allum och musik

Vi började dagen lugnt, Natalie har fått titta på en Barbiefilm som vi hyrde igår: Prinsessan & Popstjärnan heter den - kunde inte ha passat bättre för fröken pop-prinsessa. ;) Jag har ont i halsen idag men nacken är i alla fall bättre så nu hoppas jag att det inte ska bli så mycket mer av denna förkylning, jag vill vara FRISK och PIGG!

Glad över att kunna ha enbart jacka och dessutom sin tunnare fina fjärilsmössa, inte så kallt idag.


Vi skulle bara köpa några småsaker och sedan åka hem igen men hon ville lyssna på musiken, det var någon talangtävnling.


Ett par timmar senare (!!!) kom också den här killen och sjöng. Jag fattar inte att hon höll ut så länge men hon ville se allt som hände där idag och vi hade ju verkligen tid för en gångs skull.


Hon vägrade dansa och sjunga med, vägrade vinka till honom och vägrade dessutom att se glad ut när jag skulle ta kort, men en och annan applåd fick hon fram i alla fall...


Vi köpte lite nya trosor på Polarn och idag hittade jag ett nytt mönster: fjärilar. Det fanns några andra trosor med lite roligare färger också men de hade inte lika tjocka och mjuka kantband runt benen så jag vågade inte köpa dem. Så visade det sig att det fanns ett nattlinne med fjärilar också, det var bara att säga "ja visst" för hon föll handlöst för det. Mammas lilla fjärilsbarn gillar verkligen fjärilar... <3 td="">

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Kliande utslag och Verum Hälsofil

Att få löss när man har EB...

Stuckit flera blåsor i dag (foton på blåsor)