Mysig helg

I helgen var vi och hälsade på vänner i Kävlinge. Vi har lärt känna varandra genom EB föreningen, deras son Theo är lika gammal som Hugo och han har recessiv dystrofisk EB precis som Natalie. Hugo och Theo gillar båda ungefär samma saker så de kommer bra överens. De försvinner upp på Theos rum och sen glömmer man av dem ett tag. Jag har tyvärr missat att ta kort på dem i leken men tänk lego, Star Wars och TV-spel!

Minstingen Thias är visserligen mindre än Natalie men de lekte väldigt bra under helgen de också.

Mammorna och papporna har ätit gott, smuttat på goda drycker och tryckt i sig popcorn och godis! Under tiden hann vi prata av oss om allt möjligt som man kan vilja vädra med någon som förstår ens situation så väl. Jättetrevligt! 

Jag kunde konstatera att jag slappnade av något otroligt när jag packade eftersom jag glömt viktiga grejer som t.ex. tandborste till Natalie. Inte jättebra för hennes tandborste finns inte att köpa i affärerna utan beställs genom Mun-H-Center... Annika hade dock en snarlik i reserv, inte exakt lika mjuk men i alla fall mycket mjukare än Hugos tandborste som absolut inte gick att använda på Natalie.

Det är i vanliga fall superviktigt att inte glömma något eftersom vissa grejer till Natalie inte är så enkla att få tag i. När man åker och hälsar på någon som har allt det där ovanliga som man själv behöver så behöver man plötsligt inte bocka av allt på den långa checklistan för det löser sig ju ändå... ;)

Här spelas det på paddan.

Rätt som det var gick de och drog på små resväskor "kom nu så åker vi till Teneriffa, snart går flygplanet" sa Natalie. En stund senare hade hon bäddat ner Thias och sig själv, då var de tydligen framme på hotellet. :))

Fjärilsmösse-gänget, alla beställda från samma tjej: Jinna som syr och säljer dem till förmån för EB föreningen.

Fika i skogen vid en supermysig lekplats, oj så suddigt det blev...

I bakgrunden syns klätterställningar och annat skoj mellan träden. Annika bjöd på hembakat, mums! Kika in på Instagram där jag lagt upp ett par filmsnuttar när barnen busar om du vill.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Kliande utslag och Verum Hälsofil

Att få löss när man har EB...

Stuckit flera blåsor i dag (foton på blåsor)