Full fräs för jag är PIGG!

Natalie gullfia har för tredje natten i rad sovit i sin säng HELA natten!! Åh vad skönt det är att få sova ostört, helt fantastiskt! Jag minns knappt hur det var, Hugo är 6,5 år och de har liksom avlöst varandra när det gäller att väcka sina föräldrar om nätterna.

Jag har varit pigg och utvilad i två dagar, gått runt på jobbet med ett leende på läpparna och fått massor gjort. Jag brukar förståss få mycket gjort men de här två dagarna har allt gått så lätt..! :)

Kräksjukan eller magsjukan eller vad det nu är verkar ha ett grepp om Partille. Det är fall både på förskolan och skolan och vi är livrädda för att få det, inte bara för att det är den jobbigaste sjukan man kan få utan extra mycket för Natalies skull.

I morgon ska hon ha sitt treårskalas och vi hoppas intensivt att våra barn och besökarnas får vara friska samt att ingen bär med sig den där eländes bacillen hit. Två barn som skulle kommit fick tacka nej igår eftersom ett av dem kräkts så det är väl bara att hålla tummarna för att det inte blir fler.

Hoppas du får en trevlig helg och tack för att du återkommer hit och läser om vår vardag och ibland lämnar ett litet avtryck... :) Ha det bäst!

Ja just det, vi kunde hämta ut Atarax idag så nu kan vi slappna av igen gällande recept, piu.

Kommentarer

Bettan sa…
Trevlig helg själv, och hoppas du har hämtat dig från Allumvändorna.. ;)
Och lycka till med kalaset!

Kram

Populära inlägg i den här bloggen

Kliande utslag och Verum Hälsofil

Att få löss när man har EB...

Stuckit flera blåsor i dag (foton på blåsor)