Kräktes blod

Ja du hör ju på rubriken att vi inte hade någon skojig kväll. Natalie har varit på dagis idag och det gick jättebra, varken snor eller hosta hade varit ett problem och hon hade ätit bra. Här hemma åt vi middag och eftersom barnen åt med god aptit och var duktiga svarade vi för en gångs skull ja när Natalie frågade om de kunde få glass till efterrätt. Efter glassen började hon hosta men vi lyckades få henne att lugna sig så det löste sig bra.

En stund senare var det dags för välling och halvvägs genom flaskan kom den hemska hostattacken. Det gick inte att få hejd på den och då vände det sig tyvärr till slut. Slemmiga blodiga kräkningar som betyder problem i halsen. Efter att ha bytt alla kläder och ett bandage fick hon ny hostmedicin och klådstillande eftersom allt åkt ur nyss och sen testade vi vällingen igen så hon inte skulle behöva lägga sig med helt tom mage. Det gick ner några klunkar men inte mycket. Hon grimagerade och sa att det kändes konstigt i halsen - det kan man ju förstå.

Nu sover hon lugnt men vi sitter på halvspänn och slår av ljudet på tv'n så fort vi hör en liten hostning. Vi får hoppas att hon inte drar igång med några fler attacker utan får sova. Har man väl rivit igång halsen så är det ju risk att det kommer igen och igen. Hu.

Kommentarer

Nanna sa…
Uscha Stackars Natalie. Förstår hur ni sitter på nålar.

Kramar
Nanna
Unknown sa…
Oj, vad jobbigt! Hoppas att det dämpar sig snart för henne och att kräkningarna upphör. En liten funderingar, sedan Molly började med sin astmamedicinering, så har hennes hostkräkningar upphört nästan helt. Kan dessa mediciner kanske vara något för Natalie när hon blir "hostig"? De gör ju att luftrören vidgas bla och det blir lättare att få upp slemmet.

Kram
Jenny sa…
Ingen dum idé Cissa, jag ska fråga hennes läkare!
Kram!!
Cattis sa…
Kram, till er alla
Kerstin Karlsson sa…
Hej!
Gå in på www.kurioworld.com
Där hittar du "barnsurfplattor"
Lycka Till :-)

Kerstin
Anonym sa…
=(.. Styrkekram/ Märith

Populära inlägg i den här bloggen

Kliande utslag och Verum Hälsofil

Att få löss när man har EB...

Stuckit flera blåsor i dag (foton på blåsor)