Hon har badat i poolen!

Äntligen fick Natalie prova att bada ute, det var läskigt men med hjälp av en mycket omtänksam brorsa så kom hon snart igång och busade rejält! Det var verkligen hans förtjänst att hon hade så kul och vågade. Han ville stanna hemma och bada i lillpoolen med henne i stället för att sticka iväg och bada i Kåsjön, finaste gulle-Hugo som är så osjälvisk! När han tröttnade och gick in för att duscha ville hon stanna själv, vi fick tjata upp henne till slut. 

Efter det fick hon bada i badkaret inne med klorin i vattnet för att rensa upp såren som vanligt. När hon badade i poolen hade hon alla sina vanliga förband på sig med gasbinda och allt. När hon har badat i badhus har hon bara haft tunnare skumplastförband samt tunn film över såren eftersom man inte får ha gasbinda och tubgas mm i badhus. Ytterst långärmad och långbenta badkläder med solskydd.

Klättrar försiktigt in...

...tar några prövande steg...

...testar att sätta sig ner men häver sig fort upp på fötter igen, kallt och läskigt!

Men när de väl börjat busa var det ingen hejd på henne, det är ju jättekul att skvätta på Hugo!

"Nej nej nej, lugn Hugo, inte skvätta på mig!"

Han blev rejält vattnad gång på gång!

Gullungarna!
Det har varit extremt varmt och klibbigt de senaste dagarna och det gör att de flesta åker till havet, sjöar eller badland. Vi håller oss hemma mer än vanligt i dessa lägen eftersom vi har AC och markiser hemma. Natalies hud blir ännu skörare i värmen, hon skadar sig lätt trots att hon är helt täckt från halsen och neråt. Men det gör inget, vi gillar sommar och sol! Vi får bara se till att inte göra heldagsutflykter varenda dag utan hålla oss helt eller delvis hemma. Just nu passar det bra för vi håller på och målar balkongen på framsidan. Darko tycker det är jätte-jättekul att måla...! *ironi* Ja ja, jag tycker det är skoj i alla fall så jag tar "tråk-grejerna" som att måla mellan alla staketplankor och finliret mot vägg och golv så får Darko göra det tacksamma att stryka alla stora ytor. =)

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Kliande utslag och Verum Hälsofil

Att få löss när man har EB...

Stuckit flera blåsor i dag (foton på blåsor)