Mer bilder från Falkenberg

Solen sken rejält men det fläktade också som tur var så det var lagom varmt.

Skönt med solhatt som skuggar känsliga ögon.

Hugo kollar in bilen mellan de två racen. Micke fick problem i första racet och fick tyvärr bryta, gashäng berättade han. De fick mecka en hel del innan det var dags för nästa och som tur var fick de ordning på den så han kunde delta. Eftersom det var tidspress så fick vi hålla oss undan från bilen, tog bara denna snabba bild när Hugo kollade in. :)

Alla tog sig inte i mål för egen maskin, här en STCC-bil som fick assistans.

Den här killen var det lite synd om. Sista kurvan, sista varvet. Han låg tvåa. Fasen vad bittert att i stället bli bogserad mot depå (Carrera cup).

Hugo sitter redo på staketet inför ett av alla race, ny keps på huvudet!

Natalie fick sitta i vagnen på sitt fårskinn eftersom hon behöver sitta mjukare och stabilare. Också ny keps på huvudet. När hon först skulle få den vågade hon inte ta emot den, skulle inte ha någon tuff racingkeps, men P som ville ge den till henne anade att hon ändå ville ha den så vi smög ner den i vagnen. 5 minuter senare landade den på huvudet och stannade där resten av dagen...!

I bakgrunden skruvas det för fullt för att få ordning på bilen. Tre snälla hundar följde med Micke med familj, barnen passade på att klappa och gosa en hel del. Det är så synd att jag är pälsdjursallergiker, alla älskar vi djur och har haft katt innan Hugo föddes men den fina kissen fick vi ge bort då det kliade mer och mer i min näsa.

Kommentarer

Lotta sa…
Oo, vi älskar Falkenberg! :-D
Kram!

Populära inlägg i den här bloggen

Kliande utslag och Verum Hälsofil

Att få löss när man har EB...

Stuckit flera blåsor i dag (foton på blåsor)