Restaurangbesök ggr 2

Vi blev äntligen klara med målningen av balkongen igår och kände för att belöna oss själva med en tur till stan. Vi promenerade runt bland båtarna i hamnen vid Operan och sedan gick vi till Restaurang Bamboo och käkade. Det är mongolian barbeque, man hämtar rå mat och ger till kocken som steker till det åt en. Lite annorlunda och himla gott!

När det gäller toabesöken så har jag bara en sak att säga, inte enkelt. Men hon har samlat ihop till ett klistermärke till så det går framåt även om det är långt ifrån problemfritt. :(

Har precis satt oss.

Min tallrik bestående av kyckling, räkor och grönsaker. Jag la på en klick kål från salladsbuffén som såg ut som colewlaw. Tyvärr var den jättesöt och inte alls god men resten var toppen!

Efterrätten i fokus, Natalie har en jättebra ätarperiod nu och var väl värd lite glass!

Hugo äter alltid bra, han får många gånger i sig större portioner än mig nu för tiden. Var ska detta sluta? ;)

Idag tog vi en tur till Media Markt eftersom vår kyl krånglar (den svajar i temperatur och rätt som det är är den nere på nollan och maten fryser, inte bra). Vi vill inte renovera hela köket just nu så egentligen borde vi köpa kyl och frys som är under 180cm höga så de passar in i nuvarande hål. Dock kommer vi bli tvungna att göra köket inom en överskådlig period eftersom det är c:a 20 år gammalt så vi är lite sugna på att köpa större kyl och frys redan nu så vi slipper byta sen igen. Klurigt det där. Då får vi riva skåpet ovanför och göra någon tillfällig lösning. Hmmm. Efter det åkte vi till Linné och käkade lite sen lunch. Mysigt och återigen åt barnen jättebra. Vilka A-barn vi har! Ha ha, skryt skryt! De är dock allt annat än A-barn när det gäller att hålla sig lugna och inte tjafsa. Natalie är inne i en enorm duskussionsperiod och det finns absolut ingen hejd på henne. Hon är högljudd och pratar hela hela tiden om allt och precis ingenting. När orden tar slut så kan hon helt plötsligt säga ordagrannt "babbel babbel" bara för att få uppmärksamhet. Enormt enerverande kan jag lova.

Kommentarer

Bettan sa…
Hahaha, det där med tjatet känner jag igen från min dotter. Hon började prata tidigt och har aldrig slutet.. ;D
Kramar

Populära inlägg i den här bloggen

Kliande utslag och Verum Hälsofil

Att få löss när man har EB...

Stuckit flera blåsor i dag (foton på blåsor)