Norska Dagbladet

Det har varit lite skralt på uppdateringar här på sista tiden, orken har inte funnits där men jag ska bättra mig, det lovar jag! I perioder är jag inte lika sugen på att skriva men det går i vågor och några inlägg per vecka blir det i alla fall alltid.

En av Natalies läkare ringde härom dagen för att berätta om senaste blodprovet och avföringsprovet. Båda ser bra ut, vi kollar bland annat järnpaketet (som han kallar det), zink, koppar och indikatorer på infektion i tarmen. Allt ser bra ut, zinken hade gått upp något sedan hon började få det tillsatt varje dag men det är verkligen inget revolutionerande hopp uppåt. Hon har rätt höga nivåer B12, någon där ute som har en teori kring det? Det ska inte vara farligt eller negativt för henne men det hade ju varit intressant att förstå varför. Tarmen verkar också må bra enligt det testet.

I går damp det ner två fina mössor i brevlådan, en köpte jag i budgivning till förmån för EB-föreningen och en vann jag i en utlottning! Det är Jinna som tillverkar dem, kika gärna in hos henne! :)

Hugo fick en av våra gamla telefoner härom dagen, lyckan är fullkomlig! Vi är inte jättesugna på att ge barnen telefoner för tidigt egentligen men vi vill att han ska börja träna så han vet hur den fungerar när han ska göra saker på egen hand och kan ha nytta av den. Han nickar snusförnuftigt när vi förklarar varför och sedan undrar han vilka spel han får ladda ner! :)) Ha ha!

För en tid sedan var vi med i en artikel på Mammanett.no och nu visade det sig att Norska Dagbladet (ungefär motsvarande Svenska Expressen eller Aftonbladet) plockat upp historien och publicerat den. Som ni ser genererade det en hel del besök på bloggen, välkommen hit till alla er som kanske väljer att komma tillbaka och titta in här fler gånger! Ställ gärna frågor om ni har några, det finns en frågelåda uppe till höger. Ni kanske också vill titta in på Debra Norges hemsida, motsvarigheten till Svenska EB föreningen - Debra Sweden. För er som undrar hur det kommer sig att Svenska EB föreningens hemsida är stilla och orörd utan uppdateringar så beror det på att vi har tekniska problem med den som gör att vi inte kan uppdatera den alls. Vi jobbar på att få ordning på det!

Med vennlig hilsen Jenny :)

Kommentarer

Emelie sa…
Hej. Skulle du vilja pma mig om hur ni tar prov på tarmen? Kram

Populära inlägg i den här bloggen

Kliande utslag och Verum Hälsofil

Att få löss när man har EB...

Stuckit flera blåsor i dag (foton på blåsor)