Syster på besök

I helgen har vi min syster med man på besök. De bor i Örebro som jag kommer ifrån så vi träffas inte så himla ofta, runt jul och sommarsemester plus någon gång däremellan. Kul när det blir av med andra ord! Natalie fick pengar i present, av dem och deras barn - alltså Nattas kusiner som är vuxna. Pengarna skulle gå till shopping så i dag har vi varit på leksaksaffären och försökt förstå hur långt de där pengarna egentligen räcker. Natalie höll fram olika kombinationer men bestämde sig till slut för en Balett Barbie och en Barbie garderob. Lyckan var total när vi packade upp de fantastiska sakerna hemma! :)


Hon hade extra kläder och väskor mm redan innan och sedan följde det med några saker med garderoben så det blev en hel del att placera in där.

Moster Eva hjälper till att få loss alla små skatter i paketet.

Glad tjej spanar på de nya klänningarna, vilken ska hon välja och vilken Barbie ska få äran att ta på sig något nytt..?

Det blev hon med längst hår, hon ser ut att vara redo för rejäl fest tillsammans med sin prins! :)

Vi hann med lite shopping till de vuxna också, jag köpte två par skor och syrran lika så. Några andra småsaker hittade vi också. Nu är mysbyxorna på, vi har ätit lite gott och sitter nu och jäser i soffan. I morgon ska alla upp tidigt, Hugo har innebandymatcher på förmiddagen och syrran med man drar mot golfbanan. Ingen ser fram emot att tappa en timma i natt... :)

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Kliande utslag och Verum Hälsofil

Att få löss när man har EB...

Stuckit flera blåsor i dag (foton på blåsor)