Kalskram och midsommarhelgen

Hugo in action på sitt bowlingkalas i tisdags. Han hade jättekul och var väldigt nöjd med sin dag och alla fina presenter som han fick av vännerna!

 Natalie tyckte att det var härligt att ha brorsan hemma igen, oj vad hon hade saknat honom. Vi har nog aldrig sett dem kramas så mycket som första dagarna efter att han kom hem!

Midsommarafton firades hos goda vänner och Natalie tyckte att det var himla kul att få prova dotterns alla acessoarer. Här har hon J's diadem, armband och skärp samt att hon matchat det hela fint med sina egna gummistövlar. Natalie i tjej-paradiset! Jag tror att lilla damen kommer vilja gå till affären och handla lite grejer för här finns nästan bara några hemgjorda pärlhalsband... Vi har även kollat in hur "stora tjejers" trosor ser ut eftersom Natalie snart ska vänja sig av med blöjan. Hon säger hela tiden att hon ska ha kalsonger som Hugo så jag kände att det kan vara bra att få se att tjejer inte brukar ha kalsonger utan trosor... :)

Kommentarer

Unknown sa…
Hihi, Molly sa länge att hon hade kalsonger, precis som Theo och blev tvärilsk när vi rättade henne. Men så fick hon se att storasyster hade trosor och då, helt plötsligt, var det bara trosor som gällde.

Så söt hon är med stövlar och allt!

Kram

Populära inlägg i den här bloggen

Kliande utslag och Verum Hälsofil

Att få löss när man har EB...

Stuckit flera blåsor i dag (foton på blåsor)