När man blir trött...

... av alla omläggningar så är det skönt att lägga sig.

Idag fick hon en stor kudde på skötbordet och det var uppskattat! Hon är ganska fin på resten av kroppen, det som inte är täckt på bilden. Men knäna är heltrasiga, flera tår på vänstra foten hade blåsor idag och handen är så klart inte vacker. Hon har haft ont i den idag, hade pratat om det på förskolan vilket hon inte brukar göra. Däremot hade hon lekt ungefär som vanligt till skillnad från igår då hon var väldigt rädd om sin onda hand.

Efter omläggningar brukar hon smyga in på sitt rum, sätta på en favoritfilm och krypa upp i soffan med dörren stängd. När man efter en stund kommer på att det är ovanligt tyst där inne så kan det se ut så här.

Vi träffade småkusinerna häromdagen och jag slås av hur olika vi lever. De med två riktigt fysiska grabbar som är ute hela dagarna och bara kör järnet tills det är dax att sova. Vi med två aktiva barn också, förvisso, men ändå så stor skillnad. Natalie orkar inte hålla det tempot hela dagarna, hon sover middag nästan varje dag och de dagarna jag lägger om så väljer hon oftast att titta en hel del på TV eller göra andra lugnare saker. Vilket är fullt förståeligt!

Idag hade hon varit trött på dagis och jag vet inte vad det beror på men det kan vara att hon hade ovanligt jobbig klåda igår så hon fick mer medicin än hon brukar plus att hon har flera stora sår som vätskar sig rätt mycket så där går det åt energi. Sen kan det ju vara något så vanligt som en förkylning. Eller alla tre... Nu sover hon gott i sin säng, nyomlagd och fräsch som en blomma! <3

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Kliande utslag och Verum Hälsofil

Att få löss när man har EB...

Stuckit flera blåsor i dag (foton på blåsor)