Bling bling och helgmys

Idag är det lugna lekar som gäller. Natalies näsa är full i snor och hon hostar lite då och då, men hon har ingen feber i alla fall. Hon har många hempärlade halsband och armband men det är något hon inte har tröttnat på ännu. I förmiddags plockade hon fram en burk större pärlor och gjorde snabbt ett långt halsband. "Mamma du måste knyta!" och det ska man göra på en gång så klart. Mitt i lunchen. Men hon fick vänta faktiskt. Efter det hämtade hon nästa burk och pärlade nästan lika snabbt ihop ett armband med något mindre pärlor. Ju mindre desto svårare. De hon fick i julklapp brukar jag få hjälpa henne med, de är så små att de är svåra att hålla i och då är det inte lätt att få i det lilla plastsnöret.

Efter detta skulle det blingas. Hon har bytt halsband och armband säkert 10ggr. "Mamma, kolla här, kolla vad fiiint!" Här har hon favorithalsbandet på sig, ett köpt som är lila med fjärilar. Gosse-katten fick också halsband men det var lite stort så det snoddes några varv också runt magen. =)

Hugo har hängt på nedre våningen och spelat xbox, Hulken. En grön uppsvälld gubbe som springer runt och slår sönder byggnader och kastar bilar. Hmmmm. Nåja, ibland kan man ju få spela sådana spel också. Nu startade jag precis Ice Age 2 här uppe och ungarna bänkade sig direkt. Jag älskar Ice Age-filmerna, de är jäkligt roliga och söta. Den där figuren som jagar ekollonet.... den gör nästan hela filmen! *Asgarv*

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Kliande utslag och Verum Hälsofil

Att få löss när man har EB...

Stuckit flera blåsor i dag (foton på blåsor)