Penicillin

Strax sista dosen på en sjudagarskur Natalie stått på i förebyggande syfte. Jag har nog glömt att berätta om det? För en vecka sedan lekte hon nära någon som sedan visade sig ha scharlakansfeber. För att vara säker på att hon inte skulle få det så har hon ätit penicillin. Jag har hört att scharlakansfeber kan avslutas med att man flår huden i handflatorna, någon som råkat ut för det? Nu får vi hoppas att hon inte åker på något annat skräp när penicillinet gjort sitt, och att matlusten kommer tillbaka.

Kommentarer

tillla sa…
jag hade scharlakansfeber ett antal gånger när jag var liten och ja, både hand- och fotsulor flådde. ingenting som gjorde ont dock och såg nog mer dramatiskt ut än vad det kändes.
/t
Anonym sa…
hoppas penicilinet hjälper, så matlusten kommer tillbaka.
krya på er kramar gean
Jenny sa…
Jag misstänker att det kan vara förödande för någon med svår EB att flå huden på handflator och fotsulor, hoppas nu att vi slipper detta!
Jenny
Bettan sa…
Vilken tur att du fick reda på det i tid!
Kram
Anonym sa…
Jo vi ringde så fort vi visste då vi själv har ett barn till med svår EB och hans lillebror fick scharlakansfeber:-( hälsning Annika,
Jenny sa…
Så klart Annika! Hoppas Theo också klarar sig från alla jobbiga smittor nu i "hemskaste februari" då det går så mycket skit! Kram!!

Populära inlägg i den här bloggen

Kliande utslag och Verum Hälsofil

Att få löss när man har EB...

Stuckit flera blåsor i dag (foton på blåsor)