Eftermiddagslek

Vi fick besök av Molly, Theo och Cissa idag. Det var verkligen länge sedan vi träffades så det var himla kul att det blev av idag! Natalie och Molly är jämngamla, Hugo och Theo lika så. Vi har fått kontakt över nätet, vi insåg att vi bodde nära varandra då Cissa kommenterade på min blogg om jag nu kommer ihåg rätt?! Cissa är simskolelärare så vi drog iväg och badade tillsammans första gången vi träffades, det var också Natalies premiär på badhus! :)

Det är roligt att se dessa två tjejer bredvid varandra, svårt att tro att de är jämngamla! Natalie är ganska lång för sin ålder, Molly lite kortare än genomsnittet. De är dock precis lika bestämda båda två så det är intressant att iaktta deras lek... He he! Sist de träffades fick Molly ett par stumpar Mepilex och hon älskade dem. Nu har jag haft en påse som jag sparar lämpliga stumpar i, en Molly-påse, och den fick hon idag. Lycka! Jag fick genast klippa till några roliga former, hjärtan och fjärilar, åt tjejerna. Visst är de söta? Molly fick också med sig en en påse utväxta kläder från Natalie. Det är bra att ha en kompis som är huvudet längre som man kan ärva ifrån. Cissa trodde att dessa kläder kommer värderas högt just eftersom det är Natalies. Molly är vår egen lilla EB-ambassadör, hon berättar för kompisar, föräldrar och förskolepersonal att hennes kompis Natalie måste man minsann leka försiktigt med för annars lossnar hennes hud. Cissa får då förklara att det faktiskt stämmer och berätta lite om EB.

Molly grävde i påsen, fiskade upp denna och utbrast: titta, en bil! Ungar är sköna, de ser så mycket mer än vi vuxna. :)

Natalie ville ha exakt lika figurer i sitt ansikte också. Hon räknade noga "jag vill ha ett hjärta, en fjäril och ett rakt streck, precis som Molly. Ett, två, tre stycken blir det, precis som Molly!"

Kommentarer

Unknown sa…
Hihi, Molly har klippt till jättefina bitar till alla i familjen som vi kan ha "när vi ska vara fina". ;-)

Kläderna älskas verkligen och hon hade på sig kjolen ocv toppen med Millan på och gjorde succé på Casa. Stolt berättar hon att hon har fått dem av sin bästa vän Natalie och hon har bara mjuka, sköna kläder, annars får hon stora blåsor som gör jätteont!

Tack för en trevlig eftermiddag, nu hoppas vi att det inte dröjer lika lång tid igen.

Kram

Populära inlägg i den här bloggen

Kliande utslag och Verum Hälsofil

Att få löss när man har EB...

Stuckit flera blåsor i dag (foton på blåsor)