Sportskada

Hugo har haft ont i ryggen då och då den senaste veckan. I lördags var det fotbollsträning och då blev han ledsen för att ryggen gjorde ont. I går var det dags för innebandymatch och en bit in i den fick han bryta pga ryggen.

Jag måste ju berätta om matchen innan jag berättar resten! Hugo är född -05 och spelar i ett lag med jämngamla. Det finns ingen serie för dem, de är ett år för unga, så de har spelat matcher mot -04'orna. Det har så klart inte gått så bra, de har förlorat många matcher med i storleksordningen 10-0. I går spelade de för första gången lite jämnare mot sina motståndare. De hade med sig 2 eller 3 -04'or i sitt lag vilka höjde upp dem en aning och det gjorde att de faktiskt kunde ge Pixbo en match! Det var så härligt att se deras kämparanda, de ger sig inte och är så jäkla duktiga. Det är inte lätt när vissa blir ifrånsprungna på nolltid av killar som är huvudet längre och tekniskt skickliga. Här var det som sagt kamp och det stod ett tag 1-1. Sen lyckades våra små pärlor peta in en till och de ledde en stund innan Pixbo jämnade ut till 2-2. Efter det trillade det in några mål till men ändå, känslan, att få LEDA en match! Jag vet inte om ungarna själva eller vi på läktaren var mest stolta?! Vi hurrade åt dem ordentligt efteråt. Grabbarna fick också höra från sin tränare att motståndarnas tränare hade sagt att de har vunnit alla sina matcher hittills men detta var det bästa laget de mött. Känn på den, nu är de på g!

Tillbaka till ryggen. I dag åkte Darko till en läkare med honom för att undersöka ryggen, för säkerhets skull, och få lite tips på hur vi gör, vila eller ej. Läkaren tror att det är en sträckning och har ordinerat Ipren 2ggr dagligen och aktiviteter som vanligt, ingen vila. Tur det för på torsdag åker de till Hemsedal för lite skön skidåkning... =)

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Kliande utslag och Verum Hälsofil

Att få löss när man har EB...

Stuckit flera blåsor i dag (foton på blåsor)