Mollys 4årskalas

I går var det dags för kalas och Natta var laddad till tusen. Hon valde ut den finaste present hon kunde komma på: en jättekartong med pärlor och snören för att göra halsband och armband! Själv var jag fortsatt sliten men Darko hade fotbollsträning så det var bara att bita ihop och åka iväg. 

Här äter hon korv och det tog tid, jag tror hon var sist från bordet! Det gjorde inget eftersom det blir mindre jagande och passande då. Att släppa Natalie fritt bland omkring 20 barn är helt omöljligt. Trots att jag höll mig nära så var hon millimetrar från att krocka med andra barn vid flera tillfällen plus att någon kastade en boll på henne (det gick lyckligtvis bra). 

Här mumsar hon på sin egendekorerade muffins och i håret hänger senaste tillskottet bland alla attiraljer: en kedja med fjädrar på, den fästs med en liten klämma som är som ett hårspänne ungefär.

Molly och Natta satt så klart tillsammans, Molly var förutom hennes storebror Theo det enda barn Natta kände på kalaset. Det var lite trögstartat till en början för Natalie, hon höll hårt i mig och vägrade hälsa på någon osv men det släppte efter fem minuter. :)

En amerikansk mamma hade "flugit hit" lite pynt till muffinsarna, bland annat galenblå ising och whipped butter cream frosting. Kladdigt och kul, ett partytips till dig som ska ha barnkalas - du slipper göra tårta, bara baka några muffins och ställ fram dekor!

Efter bland annat dansstop var det dax för godispåse och finaste tjejerna satte sig på rad och mumsade!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Kliande utslag och Verum Hälsofil

Att få löss när man har EB...

Stuckit flera blåsor i dag (foton på blåsor)