Pigg och glad!

Tänk vad härligt det är med barn ändå! De har några dagar eller veckor när humöret är svängigt, trotsen eldar på och man tänker "Herregud, ska det verkligen behöva va så här? Hur länge då?!". Men sen helt plötsligt kommer de liksom ut på andra sidan om den här galentrotsiga perioden, gladare och vuxnare än någonsin - som ett helt annat barn. Idag har Natalie bubblat av energi och hon har så himla mycket att berätta hela tiden. Det är så roligt och en enorm kontrast mot den senaste veckan!

Darko har skruvat ihop ett nytt köksbord och nya stolar idag. Det är ju lite med en klump i magen efter allt som gått fel för oss när det gäller möbler på sistone men det gick bra! Nu står den där, en ny fräsch köksmöbel som är större och snyggare än den gamla vi hade. Den ser inte alls ut som den förra vi köpte, den som vi skruvade ihop men det visade sig att det var bara rena skiten.

Den här är helt annorlunda i stilen. Lite knasigt med en sådan vändning men jag lever med den inställningen att allt händer av en anledning. Det var inte meningen att vi skulle ha den där andra traditionella med mer lantlig känsla, vi skulle tydligen inte ha den helt enkelt. Nu har vi en annan som är jättefin! =)

Har du känt så där någon gång, att någon försöker säga dig något? Att det inte alls blir som du tänkt dig i slutändan utan kanske helt tvärt om eller åtminstone väldigt annorlunda?

Hur som helst så hoppas vi på att vår otur vänt nu, vi har fått nog med trista händelser den senaste tiden så nu är det vår tur för lite lycka och framgång!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Kliande utslag och Verum Hälsofil

Att få löss när man har EB...

Stuckit flera blåsor i dag (foton på blåsor)