Sol!

Äntligen är barnen piggare från sina envisa förkylningar och solen skiner, vi passade på att vara ute lite idag! Premiärtur för Natalie på nya cykeln och sen blev det kaffe och saft på en filt på gräsmattan. Efter det en stunds fotboll och sedan gick vi in igen.

Efter cyklingen fick Natta en hostattack som nästan slutade med en spya, jäkla slem. :( Vi har dock hittat en hostmedicin som hjälper bättre, nöden har ingen lag... I går morse välte den receptfria ut i kalabaliken då hon åter igen satte i halsen. Vi behövde få i henne någon medicin så vi läste på Fass.se om de vi hade hemma. Hugos Lepheton är slemhinneavsvällande och dosering för Nattas ålder och vikt fanns på nätet. Hon fick en dos och det var som ett trollslag! Ingen mer hosta på resten av dagen!!



Kommentarer

Jenny sa…
Ja man ska ju inte ropa hej förrän man är över ån eller vad är det man säger? Några timmar senare ligger Natalie i soffan helt sänkt och det är stora problem att få i henne mat. Hugo hostar och är allmänt sliten också. Det blir att ta det lugnare under tisdagen och se om de kryar på sig lite mer. :(
Linda sa…
Fy!!!
Men har ni ingen snö kvar??? Här är det minus grader på natten och mass snökvar. Men det försvinner sakta men säkert.
Bettan sa…
Hoppas ungarna mår bättre idag!

Kramen
Jenny sa…
Piggare men väldigt trötta ikväll eftersom de varit iväg på dagis och fritids!
Jenny sa…
Ja vi har äntligen blivit av med den sista (hoppas jag) snön och nu längtar vi efter vår och grönska!

Populära inlägg i den här bloggen

Kliande utslag och Verum Hälsofil

Att få löss när man har EB...

Stuckit flera blåsor i dag (foton på blåsor)