Julklappsjakten Friidrottens hus

I helgen var det stort fokus på friidrott, Hugo tävlade både på lördag och söndag. På lördagen var det 60m, längdhopp och kula och Hugo gjorde personbästa i alla tre grenarna - bra jobbat! Efter det var vi bjudna på adventsfika hos grannen, massa gott och massa trevliga människor. :)

På söndagen tävlade Hugo i höjdhopp, tresteg och 600m. Höjdhoppet gick bra men han lyckades inte persa denna gång. Tresteg har han aldrig någonsin testat, inte ens på träning... ha ha - hur skulle det gå? Han sa självsäkert att han har sett hur man gör och det räckte visst, han kom på den övre halvan av resultatlistan, coolt gjort tycker jag! Han hade stora förhoppningar på 600m som är något av en favoritdistans, under förra tävligen vann han sitt första lopp och det var just 600m. 

Och visst gick det bra! Han sprang i ett tufft heat och trodde nog inte att det skulle leda så långt men han fick medalj, en sjundeplats. Det är första individuella medaljen inom friidrotten, tidigare har alla som deltagit fått en men nu fick han en för prestationen - kul! Längre utomhuslopp har han också placerat sig i tidigare, senast Finalloppet i Skatås. Vår fina sportkille längst till höger!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Kliande utslag och Verum Hälsofil

Att få löss när man har EB...

Stuckit flera blåsor i dag (foton på blåsor)