Keragel efter 10 dagar

God fortsättning!

Hoppas du haft några lugna och sköna dagar runt julafton, kanske några dagar ledigt? Själv tog jag ett par dagar före jul men jobbar nu ett par av mellandagarna för att sedan vara ledig lite till. Det gäller att passa på när man kan och det funkar!

Jag får berätta lite om julen i ett annat inlägg, idag tänkte jag bara få in bilderna på de sårområden som jag behandlar med Keragel. Det har ju gått väldigt kort tid så det är förstås för tidigt att säga något särskilt, men jag delar med mig av statusen ändå! Nedan är tagna på den 10:e dagen. Jag har smort henne minst 2ggr per vecka, det vill säga direkt efter bad. På flera av ställena har jag smort på någon gång extra däremellan.

Armbågen som var helkladdig dag ett har bara små sår kvar, det har läkt förhållandevis snabbt om man jämför - vilket den kan göra annars också ibland även om det är vanligare att det är öppet lite längre.

Handen har inga öppna sår och en del av den torra hårda huden har släppt här och där och upplevs ganska mjuk. (Sånt går i cykler annars också så det behöver inte betyda något särskilt)

Insidan på fingrarna känns ganska oförändrade.

Handleden ser fin ut, har hållit bra ett tag nu.

Knät är som det brukar, det öppnar sig, det vätskar, det läker halvt om halvt och det öppnar sig igen.

Stortån är fram och tillbaka, just vid detta tillfälle ganska hel.

Här ser tår och området ovanför dem väldigt fint ut och huden är mjuk.

Denna gick sönder på samma dygn som jag började behandla, den har kladdat en hel del och läkningen gick lite trögt.

Hälen är rätt oförändrad. Inga sår, en del hård hud.

Knävecket är inte helt lugnt men det har heller inte gått upp i något jättesår här utan bara lite rött och irriterat.

Jag drar inga särskilda slutsatser just nu, det är för tidigt. Sjukdomen beter sig som den brukar, är allmänt lurig och jäklas när man tror något är helt och bra. Jag ser fram emot att se hur det ser ut efter en månad!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Kliande utslag och Verum Hälsofil

Att få löss när man har EB...

Stuckit flera blåsor i dag (foton på blåsor)