Natalies favorit julgodis!
Här kommer Natalies absoluta favorit julgodis, så enkelt att göra och det bara smälter i munnen.
En riktigt god tryffel som gick åt som smör i solsken förra julen. Dags för en ny laddning inför årets jul så att mitt hjärta också får njuta.

Ingredienser:
2 dl vispgrädde
1 msk ekologisk honung
300 g mörk choklad (jag körde en 70% och 86% hälften av varje)
30 g smör
Ren kakao att rulla bitarna i..
Gör så här:
Hetta upp grädde och honung i en kastrull, smält chokladen med smöret i vattenbad.
Blanda allt ordentligt och frys in hela formen. Ett tips är att lägga bakplåtspapper i botten av formen och upp på kanterna lite för då kan man dagen efter få ur tryffeln väldigt enkelt.
Ta upp tryffeln och skär den frysta fudgen i bitar, rulla i ren kakao, förvaras i frysen.
Vill man modifiera så kan man t ex tillsätta lite flingsalt och lakritspulver, för att få en god saltlakritssmak.
En riktigt god tryffel som gick åt som smör i solsken förra julen. Dags för en ny laddning inför årets jul så att mitt hjärta också får njuta.

Ingredienser:
2 dl vispgrädde
1 msk ekologisk honung
300 g mörk choklad (jag körde en 70% och 86% hälften av varje)
30 g smör
Ren kakao att rulla bitarna i..
Gör så här:
Hetta upp grädde och honung i en kastrull, smält chokladen med smöret i vattenbad.
Blanda allt ordentligt och frys in hela formen. Ett tips är att lägga bakplåtspapper i botten av formen och upp på kanterna lite för då kan man dagen efter få ur tryffeln väldigt enkelt.
Ta upp tryffeln och skär den frysta fudgen i bitar, rulla i ren kakao, förvaras i frysen.
Vill man modifiera så kan man t ex tillsätta lite flingsalt och lakritspulver, för att få en god saltlakritssmak.
Kommentarer